vrijdag 10 augustus 2018

Rietje als bril

Een rietje in de vorm van een bril. Niet erg praktisch, maar wel grappig.
Op de parkeerplaats van Drouwenerzand.
Papa's favoriete park, want eten en drinken is inbegrepen bij de prijs. Dus mama hoefde geen lunch te bereiden, en papa kan eten zo veel hij op kan.
Ezeltje rijden.
Freak Out, een nieuwe attractie hier. Papa heeft er na één ritje zijn buik vol van, maar Amy gaat er gewoon direct nog een keertje in.
XLR8: nog zo'n ding waar papa misselijk van wordt. Dat weet hij nog van vorige keer, dus dit keer slaat hij over. Amy daarentegen, gaat overal in.
Na afloop van de rit krijgt Amy een warm onthaal van Julie.
Op naar de volgende attractie: Para Jump. Een ritje duurt een minuut of vijf, soms zelfs langer. En Amy blijft altijd lachen!

Dat meisje ernaast ook, trouwens; bij de volgende rit zaten de twee meiden weer naast elkaar in dezelfde stoelen. Het was namelijk niet zo druk. Kan aan het buiige weer liggen.
Oeps, daar valt weer zo'n pittige bui.
Een mooi droog tafeltje onder de parasol. Papa's eetlust is weer helemaal terug na de Freak Out, dus rent hij regelmatig heen en weer tussen tafel en snack-buffet.
Da's een lekker rustig ritje.

Zoekplaatje: als je goed kijkt, zie je mama en Julie op de achtergrond.
Een knuffel voor Donald Duck.
Julie klimt omhoog.
En dan weer met de glijbaan naar beneden.
Papa laat zich graag rondrijden door Julie.
Voor allebei een mooie versiering in het haar.
Eigenlijk zijn Amy en Julie te groot voor het indoor-klimparadijs, maar het is niet druk, en deze twee maken geen problemen.

Geen opmerkingen: