vrijdag 13 juli 2012

Overstekende kangaroe

Nu pas snappen papa en mama de reden voor de veeroosters bij de ingang van het bungalowpark: er zijn hier wat dieren uitgezet! Op sommige dagen struikel je bijna over de herten.
En als je niet genoeg hebt aan de fauna in Meerdal, dan ga je toch gewoon naar een dierentuin? Dit is Zoo Parc Overloon; ook daar loop je soms bij de dieren zonder afscheiding. Niet bij de cheeta's natuurlijk, maar wel bij deze pelikanen.
Het is erg rustig in het park; de weersvoorspelling heeft bezoekers misschien afgeschrikt. En dat terwijl het best meevalt vandaag; af en toe een buitje, maar dan wacht je gewoon een paar minuten onder een boom tot hij voorbij is. Wel zijn de paden in het park modderig geworden door het natte weer; papa mag vanavond alle schoenen en de buggy afboenen.

De speeltuin is gezet in zand, dus daar geen last van nattigheid!
Dat zie je ook niet elke dag; tenminste niet in Nederland. Een overstekende kangaroe!

Heel leuk, ook voor de kinderen; dit park krijgt van papa en mama een hele dikke voldoende!
Ze hebben hier geen olifanten en geen Bokito, maar de dieren die ze hier wel hebben, zijn vaak heel bijzonder. Zoals deze, eh... dinges.

En dat gewoon op het voetpad! Het is hier toch niet de Apenheul?
Weer terug in Meerdal; eten in de huifkar in het buffetrestaurant.
Terwijl papa en mama nog bezig zijn om alle gerechten uit te proberen, zitten Amy en Julie al buiten de huifkar te tekenen.

Geen opmerkingen: