donderdag 24 november 2011

Verlate nee-fase

Julie's temperatuur is nog steeds boven de 38 graden, dus blijft papa de hele dag thuiswerken. Dat scheelt een hoop inspanning: hij hoeft zijn fiets alleen even te gebruiken om Amy naar school te brengen. Julie mag natuurlijk wel mee in de fietskar, maar ze gaat vandaag niet naar de creche.
Julie heeft eerst wat gespeeld, maar als ze daarna een beetje hangerig wordt, zet papa haar op de bank voor de TV. Met een lekkere fleece-deken om haar heen.
Julie's eetlust is goed: ze eet een hele boterham met pindakaas op, ze eet een hele plak kokosbrood op, en ze drinkt netjes haar beker melk leeg.
Mama en Amy zijn ook weer thuis. Er is iets vreemds met Amy's zindelijkheid: soms plast ze liever in haar broek dan dat ze op de WC of op het potje gaat zitten. Zoals vanavond bij thuiskomst. Vervelender is, dat ze regelmatig ook 'ongelukjes' heeft op de BSO of zelfs op school.

Misschien een verlate nee-fase? Amy zegt ook dat ze mama's pasta niet wil eten, maar als papa haar even later voert, eet ze zonder morren haar hele bakje leeg.
Naar de badkamer. Ja, je kunt weer veilig lopen hier, papa heeft de plas al opgedweild.

Geen opmerkingen: